Search results

  1. s dubl

    POUND|FOR|POUND SHOES grand opening 9/12/15

    Go check out some of my homies opening their third shop, in Dallas. They already have two successful spots, one in Los Angeles, and another in Phoenix. It's a consignment shop that carries a wide variety of kicks, and supreme items.
  2. s dubl

    ----->DS SZ 13 KOBE 8 TB (team bank) NAVY

    DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ARE READY TO GET A DEAL DONE. PLEASE READ, AND UNDERSTAND ALL TERMS AND CONDITIONS BEFORE CONTACTING ME. Brand new dead stock. Purchased from outlet, so box top is cut off. Contact- email is the easiest therealsdubl@gmail.com , or you can...
  3. s dubl

    ----->WANT TO BUY DS SIZE 13 JORDAN 1 "SHATTERED BACKBOARDS"

    -DS only, or no visible evidence of not being ds, being no signs of wear. -must include original everything, ie, box laces, paper, and whatever is included with a retail purchase -sz 13 only, not 12.5, not 13.5 -must be willing to provide detailed invoice, unless you are a very reputable...
  4. s dubl

    SOLD----->SIZE 13 KOBE 8 MAMBACURIAL WORN ONCE

    DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ARE READY TO GET A DEAL DONE. PLEASE READ, AND UNDERSTAND ALL TERMS AND CONDITIONS BEFORE CONTACTING ME. worn once casually. Contact- email is the easiest therealsdubl@gmail.com , or you can shoot me a PM Price is best offer, please be...
  5. s dubl

    SOLD-----> DS SZ 10.5 FLYKNIT RACER "OREO 2.0"

    DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ARE READY TO GET A DEAL DONE. PLEASE READ AND UNDERSTAND ALL TERMS AND CONDITIONS BEFORE CONTACTING ME. Brand new dead stock, never unlaced or tried on. Contact- email is the easiest therealsdubl@gmail.com , or you can shoot me a PM Price is...
  6. s dubl

    Looking to buy a car....

    Looking to buy a new, or used car. Not looking for too much advice on what to buy, more of how/where to buy. There are a handful of dealerships in my immediate area, then A LOT more an hour+ drive from me. Basically I'm trying to figure out the best way to shop/compare without driving all...
  7. s dubl

    ----->DEADSTOCK SZ 12 RED SUPREME FOAMPOSITE ONE

    DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ARE READY TO GET A DEAL DONE. RECEIPT WILL NOT BE INCLUDED. I AM KEEPING THAT FOR MY RECORDS. IF THAT MAKES THESE SHOES FAKE TO YOU, PLEASE DO NOT CONTACT ME. Brand new dead stock, never unlaced or tried on. Contact- email is the easiest...
  8. s dubl

    SOLD----->DS SZ 13 RONNIE FIEG/KITH ASICS GEL LYTE V "SAGE"

    DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ARE READY TO GET A DEAL DONE. Brand new dead stock, never unlaced or tried on. Contact- email is the easiest therealsdubl@gmail.com , or you can shoot me a PM Price is pretty firm, but can be somewhat negotiable depending on location due to...
  9. s dubl

    ----->SOLD

    DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ARE READY TO GET A DEAL DONE. Brand new dead stock, never unlaced or tried on. Contact- email is the easiest therealsdubl@gmail.com , or you can shoot me a PM Price is shipped within continental US only. If international, contact me. I...
  10. s dubl

    SOLD----->DS SZ 13 AJKO SPORT BLUE

    DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ARE READY TO GET A DEAL DONE. Brand new dead stock, never unlaced or tried on. Contact- email is the easiest therealsdubl@gmail.com , or you can shoot me a PM Price is best offer, but no lowballing please. Price is shipped within...
  11. s dubl

    SOLD----->BRAND NEW/DEADSTOCK KD7 35K DEGREES SZ 11

    ***PRICE DOES NOT INCLUDE SHIPPING. IM LOCATED IN CALIFORNIA, SHIPPING ON THE WEST COAST SHOULD BE $10-$15, EAST COAST $14-19 DEPENDING ON YOUR LOCATION. IF A COUPLE DOLLARS IN SHIPPING WILL MAKE OR BREAK THE DEAL FOR YOU, DONT BOTHER WASTING MY TIME**** DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME...
  12. s dubl

    SOLD----->DS SZ 13 UPTOWN SUPREME x VANS ERA NAVY

    DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ARE READY TO GET A DEAL DONE. Brand new dead stock, never unlaced or tried on. Contact- email is the easiest therealsdubl@gmail.com , or you can shoot me a PM Price is best offer, but no lowballing please. Price is shipped within...
  13. s dubl

    SOLD-----> SZ 13 ORIGINAL 1997 AIR JORDAN XII PLAYOFF. PRICE NEGOTIABLE.

    DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ARE READY TO GET A DEAL DONE. Worn twice casually. Includes original box, and black paper. Contact- email is the easiest therealsdubl@gmail.com , or you can shoot me a PM Price is best offer, but no lowballing please. Price is shipped...
  14. s dubl

    SOLD----->DEADSTOCK SZ 13 2011 AIR JORDAN CONCORD. TRADE ONLY

    DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ARE READY TO GET A DEAL DONE. FOR TRADE ONLY. #1 on my list for trade is DS Black/Red, or Black/Grey (+$135) 1s sz 13 only. Feel free to offer other stuff, but offer realistic trades. DS stuff in sz 13 only. I WILL NOT SHIP FIRST OR SAME TIME...
  15. s dubl

    SOLD----->JORDAN 14 LAST SHOT SZ 12

    DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ARE READY TO GET A DEAL DONE. Worn about 3 times. Contact- email is the easiest therealsdubl@gmail.com , or you can shoot me a PM Price is firm. Price is shipped within continental US only. If international, contact me. I don't mind...
  16. s dubl

    SOLD----->JORDAN 14 DARK GREY/NAVY SZ12

    DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ARE READY TO GET A DEAL DONE. Worn 2-3 times. Plastic cover still on Jordan shield/logo. Contact- email is the easiest therealsdubl@gmail.com , or you can shoot me a PM Price is firm. Price is shipped within continental US only. If...
  17. s dubl

    SOLD-----> JORDAN "PLAYOFF" 8 SZ 11.5 WORN ONCE

    DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ARE READY TO GET A DEAL DONE. Worn once casually. Contact- email is the easiest therealsdubl@gmail.com , or you can shoot me a PM Price is best offer, but no lowballing please. Price is shipped within continental US only. If international...
  18. s dubl

    SOLD----->JORDAN 13 "PLAYOFF" SZ 12

    DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ARE READY TO GET A DEAL DONE. Worn probably 4-5 times, midsole pods a little dirty, some creasing, very minor heel drag. Other than that, overall good condition. Contact- email is the easiest therealsdubl@gmail.com , or you can shoot me a PM...
  19. s dubl

    SOLD-----> DEADSTOCK SZ 10 "YEEZY" FOAMPOSITE PRO

    DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ARE READY TO GET A DEAL DONE. Brand new dead stock, never unlaced or tried on. Contact- email is the easiest therealsdubl@gmail.com , or you can shoot me a PM Price is best offer, but no lowballing please. Price is shipped within...
  20. s dubl

    SOLD----->SZ 12 '11 CARDINAL VII WORN ONCE

    DO NOT WASTE MY TIME. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ARE READY TO GET A DEAL DONE. Worn once casually. Contact- email is the easiest therealsdubl@gmail.com , or you can shoot me a PM Price is best offer, but no lowballing please. Price is shipped within continental US only. If international...
Top Bottom