Can i plug my xbox into the back of my fios box?

Discussion in 'General' started by waviecrocket, Dec 25, 2009.

  1. waviecrocket

    waviecrocket

    1,040
    10
    Joined
    Jan 8, 2009
    Just got my 360 back and i was wondering if i could plug it into the back of my fios box i see it has a input button on remote but cant seeem to get it towork. if not i'll just get an adapter tomorrow
     
  2. patentboy23

    patentboy23

    2,091
    186
    Joined
    Feb 17, 2003
    wut r u tryna do?
     
  3. queencitysneakerqueen

    queencitysneakerqueen

    9,394
    10
    Joined
    Dec 3, 2007
     
  4. sputnik

    sputnik

    1,248
    11
    Joined
    Jun 12, 2008
    Technically yes. Will it do anything? Doubt it
     
  5. Retroballer

    Retroballer

    11,728
    1,395
    Joined
    Dec 15, 2001
    i cable box has the red yellow and white input an it works. it just wont be HiDef
     
  6. dipsetgeneral

    dipsetgeneral

    43,443
    1,852
    Joined
    Jun 18, 2006
    This is what the result will look like approximately

    [​IMG]
     
  7. atlien seeko

    atlien seeko

    17,696
    1,167
    Joined
    Apr 8, 2008
    Wont hurt to try it out.