NT...I need your help with posting.

1,930
54
Joined Jan 6, 2007
 Recently, when I quote someone and want to insert a emoticon, it will automatically go next to their name instead of my response or if I'm just responding and insert an emoticon, it goes straight to the begining of the post.

Also, if I write something and want to inlcude a video, I can never put the video after the text, it always just goes to the begining.

Any help is appreciated.
 

gmsboy1

Banned
3,552
282
Joined Nov 14, 2006
I've mentioned the same problem. If you use the add smiley (old emoticons) they don't jump to the beginning. I'm pretty
sure you could use the shortcuts (
, :-lol(minus the dash)) too. The video I haven't figured out yet.
 
1,930
54
Joined Jan 6, 2007
Originally Posted by GMSboy1


I've mentioned the same problem. If you use the add smiley (old emoticons) they don't jump to the beginning. I'm pretty
sure you could use the shortcuts (
, :-lol(minus the dash)) too. The video I haven't figured out yet.
Just tried and it worked, thanks man. Maybe there was an update or something? I didn't have this problem previously.

  
 
2,123
350
Joined Jan 17, 2008
I hate when you quote someone and it won't let you type your reply under the quote box. It will only let you type IN the bottom of the quote box...
 
Top Bottom
  AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker or head over to our upgrade page to donate for an ad-free experience Upgrade now